Cookie info
Logo
Home » Slagwerk reparatie Heerlen, Roermond, Maastricht Direct naar de webshop

Drumstel of slagwerk reparatie in Heerlen, Roermond of Maastricht nodig?

Triepels Slagwerk in Geleen is centraal gelegen en biedt hoogstaand vakwerk!

Wilt u een drumstel of ander slagwerk instrument ter reparatie wegbrengen in de buurt van Maastricht, Roermond of Heerlen? Triepels Slagwerk is centraal gelegen in Geleen en is een absolute specialist op het gebied van drums en slagwerk. U kunt bij ons namelijk terecht voor het kopen of huren van complete drumkits en aanverwante artikelen, wij plegen onderhoud, verrichten reparaties en stellen ook uw drumkit volledig af. Voor verenigingen en instituten zoals muziekscholen bieden we zelfs meerjarige onderhoudsplannen. Bel voor meer informatie direct met +31 46 47 42 659!

Slagwerk en drumstel reparatie met aandacht voor persoonlijke service

Slagwerk instrumenten en drumstellen zijn vaak groot van omvang en wellicht bent u niet altijd in de gelegenheid om deze te vervoeren. Daarom voeren we de reparatie van uw slagwerk of drumstel niet alleen in onze werkplaats uit, maar ook bij u op locatie in Roermond, Maastricht of Heerlen. We hebben aandacht voor persoonlijke service namelijk hoog in het vaandel staan en maken daarom graag tijd voor u vrij. En dat wordt gewaardeerd. Niet voor niets zijn we al jarenlang adviespartner van een lange lijst van drummers, slagwerkers, verenigingen en instituten.

Voor u aan de slag

Voor de reparatie van uw drumstel en ander slagwerk gaat Ad Triepels, eigenaar van Triepels Slagwerk, graag aan de slag. Met jarenlange kennis en ervaring en passie voor het vak staat hij dagelijks voor u klaar in de prachtige showroom en goed uitgeruste werkplaats. Ad is conservatorium afgestudeerd, heeft jarenlang in het orkest van Andre Rieu gespeeld, is een vakbekwaam docent op diverse middelbare scholen en is dirigent/bandleider voor verschillende drumbands, fanfares en orkesten geweest. Hij zet deze expertise dagelijks in om u van dienst te kunnen zijn. Meer weten? Bel dan met +31 46 47 42 659 of stuur een bericht naar info@triepels.com!


Interessant? Deel deze pagina

Login

Tam Tam

 

Drumset GRATIS thuisgebracht

afgeleverd en speelklaar opgezet »

 

Verhuur Instrumenten.

Vraag naar onze diverse huurinstrumenten
»

 

Reparatie Onderhoudsplan

Onderhoudsplan instrumenten voor verenigingen »

 

ONZE OPENINGSTIJDEN

Meer aandacht voor persoonlijke service

Vanaf  1 mei 2011 zijn onze openingstijden gewijzigd.

Maandag             gesloten
Dinsdag             09.30-18 uur
Woensdag         09,30-12 uur
Donderdag        09,30-13 uur
Vrijdag               09,30-18 uur
zaterdag            09,30-17 uur

 

Op deze manier hopen wij  nog meer tijd te hebben voor onze klanten in direct persoonlijk contact op locatie, of het nu lessen, workshops, reparaties, onderhoud of service betreft.
Uiteraard blijft de webwinkel continu bereikbaar voor bestellingen en vragen en is ook Ad Triepels telefonisch bereikbaar voor vragen en afspraken telefoonnummers: 06-53843609

»