Cookie info
Logo
Home » Percussie instrument Direct naar de webshop

Wilt u een percussie instrument kopen?

Slagwerk instrumenten van verschillende merken

Voor degelijke drums moet u bij Triepels Slagwerk zijn. Als drummer wilt u natuurlijk kwaliteitsvolle percussie instrumenten. Wij verkopen maar liefst 50 verschillende merken van slagwerk instrumenten. Ook een elektronisch instrument en een tweedehands percussie instrument kunt u bij ons kopen. Met 22 jaar ervaring heeft eigenaar Ad Triepels alles in huis om u bij te staan met advies. Als professioneel slagwerker, instructeur en Hafa dirigent, afgestudeerd aan het Conservatorium te Maastricht, kan hij u zeer goed adviseren over de beste keuze.

Van Triepels Slagwerk komt u thuis met wat u nodig heeft. Niets meer, niets minder. Een enorm uitgebreide klantenlijst van particulieren en muziekscholen tot studio’s en fanfares bevestigt de kwaliteit van Triepels’ producten en advies. Voor zowel aankoop, reparties als onderhoud van uw instrumenten kunt u bij ons terecht. Ontdek het meteen zelf op de website!

Kwaliteit tegen een scherpe prijs

Voor Ad Triepels staat klantenservice op de eerste plaats. U kunt er zeker van zijn op een correcte manier geholpen te worden en advies te krijgen over de instrumenten die u wenst. Door de grote verscheidenheid aan merken van slagwerk instrumenten is er voor elke prijs een kwaliteitsvol instrument.

Enkele van onze merken:

Bestel uw percussie instrument vandaag nog

Ziet u op onze website iets wat u wilt? Dan kunt u dit meteen bestellen. U kunt natuurlijk ook in onze winkel terecht in Geleen. Even rondkijken of vragen om advies? U bent welkom tijdens de openingstijden of kunt ons bellen of mailen.


Interessant? Deel deze pagina

Login

Tam Tam

 

Drumset GRATIS thuisgebracht

afgeleverd en speelklaar opgezet »

 

Verhuur Instrumenten.

Vraag naar onze diverse huurinstrumenten
»

 

Reparatie Onderhoudsplan

Onderhoudsplan instrumenten voor verenigingen »

 

ONZE OPENINGSTIJDEN

Meer aandacht voor persoonlijke service

Vanaf  1 mei 2011 zijn onze openingstijden gewijzigd.

Maandag             gesloten
Dinsdag             09.30-18 uur
Woensdag         09,30-12 uur
Donderdag        09,30-13 uur
Vrijdag               09,30-18 uur
zaterdag            09,30-17 uur

 

Op deze manier hopen wij  nog meer tijd te hebben voor onze klanten in direct persoonlijk contact op locatie, of het nu lessen, workshops, reparaties, onderhoud of service betreft.
Uiteraard blijft de webwinkel continu bereikbaar voor bestellingen en vragen en is ook Ad Triepels telefonisch bereikbaar voor vragen en afspraken telefoonnummers: 06-53843609

»