Cookie info
Logo
Home » Drumstel stemmen Direct naar de webshop

Uw drumstel laten stemmen?

Triepels Slagwerk biedt een fullservice dienstverlening met onderhoud, reparatie en het stemmen van uw complete drumkit!

Uw drumstel tijdig laten stemmen is van groot belang voor de sound van uw drumkit. Na enige tijd worden de klanken minder scherp en gaan de tonen van toms ‘zingen’. Triepels Slagwerk biedt een fullservice dienstverlening bestaande uit onderhoud, reparatie en het afstemmen van complete drumstellen. Dit doen we onder andere voor drummers, slagwerkers, verenigingen en instituten en is voor ons dagelijkse kost. Na een bezoekje aan onze werkplek zal uw drumstel dan ook weer klinken als een klok. Bel nu voor het maken van een afspraak met +31 46 47 42 659!

Zelf uw drumstel stemmen?

Het goed stemmen van een drumstel is niet bepaald gemakkelijk. Er zijn veel factoren waarop u dient te letten. Bijvoorbeeld of uw ketelranden schoon zijn, in welke conditie uw vellen verkeren en de manier waarop u de schroeven los- of aandraait. Heeft u echter zelf voldoende kennis en ervaring op dit gebied, dan kunt u uw drumkit ook zelf stemmen. Triepels Slagwerk levert daarom handige stemapparaten die u ondersteunen bij het vinden van de juiste tonen van uw trommels.

Kennis van zaken

Met ruim 20 jaar aan ervaring staat eigenaar Ad Triepels dagelijks voor u klaar. Afgestudeerd aan het conservatorium in Maastricht, jarenlange bandervaring bij het orkest van Andre Rieu, vakbekwaam docent voor diverse middelbare scholen en dirigent/bandleider voor verschillende orkesten, fanfares en drumbands zijn enkele van zijn wapenfeiten. Uw drumstel is dus in goede handen bij Triepels Slagwerk. Overigens zijn we uitstekend bereikbaar via de A2 en de A76 en is parkeren voor de deur geen probleem. Voor eventuele vragen, opmerkingen of suggesties kunt u ons benaderen via +31 46 47 42 659 of info@triepels.com!


Interessant? Deel deze pagina

Login

Tam Tam

 

Drumset GRATIS thuisgebracht

afgeleverd en speelklaar opgezet »

 

Verhuur Instrumenten.

Vraag naar onze diverse huurinstrumenten
»

 

Reparatie Onderhoudsplan

Onderhoudsplan instrumenten voor verenigingen »

 

ONZE OPENINGSTIJDEN

Meer aandacht voor persoonlijke service

Vanaf  1 mei 2011 zijn onze openingstijden gewijzigd.

Maandag             gesloten
Dinsdag             09.30-18 uur
Woensdag         09,30-12 uur
Donderdag        09,30-13 uur
Vrijdag               09,30-18 uur
zaterdag            09,30-17 uur

 

Op deze manier hopen wij  nog meer tijd te hebben voor onze klanten in direct persoonlijk contact op locatie, of het nu lessen, workshops, reparaties, onderhoud of service betreft.
Uiteraard blijft de webwinkel continu bereikbaar voor bestellingen en vragen en is ook Ad Triepels telefonisch bereikbaar voor vragen en afspraken telefoonnummers: 06-53843609

»