Cookie info
Logo
Home » Drumstel kopen Direct naar de webshop

Drumstel te koop!

Triepels Slagwerk heeft drums te koop voor spelers van elk niveau

Of u nu een beginnend drummer bent of een ervaren slagwerker, Triepels Slagwerk heeft voor spelers van elk niveau wel een drum te koop. Van complete budget sets vanaf €199 tot echte A-merken zoals DW, Pearl, Yamaha, Gretsch, Tama en Ludwig. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor losse snares, cymbals, stokken, krukken en nog veel meer. Een drumstel kopen bij Triepels betekent een fullservice dienstverlening. Van deskundig advies en bezorging aan huis tot het volledig speelklaar opzetten van uw drumkit. Drums kopen doet u eenvoudig via onze webshop of door een bezoekje te brengen aan onze winkel in Geleen!

Waarom drums kopen bij Triepels?

Allereerst Heeft Triepels Slagwerk een zeer ruime selectie aan drums te koop. Drumt u nog niet zo lang? Wij bieden een aantal kwalitatieve budget drumkits van Peace, Tornado en Sonor, inclusief cymbals, hardware en kruk! En naast onze high-end modellen, kunt u bij ons ook zelf een drumstel samenstellen. Wij hebben een brede expertise over elk drumstel dat we te koop aanbieden. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u van deskundig advies wordt voorzien.

Niet voor niets beschikken we over een uitgebreide klantenlijst van particulieren, fanfares, muziekscholen en professionele studio’s. We hebben namelijk niet alleen drum en aanverwante artikelen te koop. U kunt bij ons ook huren, het onderhoud aan uw instrumenten laten plegen en eventuele reparaties laten verrichten.

Drumstel kopen met één druk op de knop

Heeft u uw keus kunnen maken in onze webshop of weet u al geruime tijd precies welk drumstel u graag wilt hebben? Bestel dan snel en eenvoudig in onze webshop. Dat kan zelfs zonder een account aan te maken. Neemt u daar echter wel even de tijd voor, dan hoeft u bij een volgende bestelling uw gegevens niet opnieuw in te vullen. En betalen, dat doet u veilig en vertrouwd via creditcard, overboeking en Paypal. Heeft u nog vragen over onze producten of dienstverlening? Neem dan contact op en bel met +31 46 47 42 659 of stuur een bericht naar info@triepels.com!


Interessant? Deel deze pagina

Login

Tam Tam

 

Drumset GRATIS thuisgebracht

afgeleverd en speelklaar opgezet »

 

Verhuur Instrumenten.

Vraag naar onze diverse huurinstrumenten
»

 

Reparatie Onderhoudsplan

Onderhoudsplan instrumenten voor verenigingen »

 

ONZE OPENINGSTIJDEN

Meer aandacht voor persoonlijke service

Vanaf  1 mei 2011 zijn onze openingstijden gewijzigd.

Maandag             gesloten
Dinsdag             09.30-18 uur
Woensdag         09,30-12 uur
Donderdag        09,30-13 uur
Vrijdag               09,30-18 uur
zaterdag            09,30-17 uur

 

Op deze manier hopen wij  nog meer tijd te hebben voor onze klanten in direct persoonlijk contact op locatie, of het nu lessen, workshops, reparaties, onderhoud of service betreft.
Uiteraard blijft de webwinkel continu bereikbaar voor bestellingen en vragen en is ook Ad Triepels telefonisch bereikbaar voor vragen en afspraken telefoonnummers: 06-53843609

»